Ons Profiel

'Talent voor de toekomst'

Op de Zeven Gaven bereiden we onze  kinderen voor op een toekomst waarin samenwerken, talent en I.C.T. hand in hand gaan. Deze 21e eeuwse vaardigheden  staan in het werken centraal.

Ieder kind op school werkt op de iPad, in de bovenbouw heeft iedereen een eigen iPad in de klas.

Naast Kanjers op ICT gebied zijn onze kinderen ook kanjers  in samenwerken en sociale vaardigheden. Op de Zeven Gavenschool vinden we de sociaal emotionele ontwikkeling van onze leerlingen belangrijk. Om deze reden zijn wij een kanjerschool. Door de hele school heen gelden de regels van de kanjer methode. Kinderen kunnen zich hierdoor zo goed mogelijk ontwikkelen tot sterke, sociaal vaardige personen.

We zijn trots op ons positieve werkklimaat. Dit zie je terug in de rust in de school en de “Zin in leren” van onze kinderen.

Ons team van gedreven leerkrachten biedt de stof met uitdagende middelen aan. We behalen al een aantal jaar groeiende  resultaten, die boven het landelijk gemiddelde liggen voor scholen die een vergelijkbare leerling populatie hebben.